Szülőpozíciós Dúla Óra, kilencven perces szülésfelkészítő

Következő alkalom: Június 30, péntek, 20:00-tól.

A másfél órás találkozó alkalmával a vajúdást megkönnyítő és elősegítő gyakorlatokat mutatunk és gyakorolunk együtt. Ezenfelül kipróbálhatod az ajánlott szülési pozíciókat és megtapasztalhatod a dúlai gondoskodást. Várunk Téged és az Apukát is, a 34. hét után. Készüljetek együtt a babátok érkezésére. Érkezzetek kényelmes ruhában, mozogni fogunk!

  • Ráhangolódás
  • Bemelegítés
  • Szülésről nagyon röviden
  • Játékok
  • Vajúdó- és  szülőpozíciók, légzőgyakorlatok
  • Relaxáció

A részvétel díja 35 RON/ kismama (Apával együtt vagy nélküle).

“Tartsuk szem előtt, hogy a vajúdás annál hatékonyabb, minél inkább sikerül az anyának átadnia magát lénye ősi, ösztönös, nem racionális felének. Ez azt jelenti, hogy vajúdás közben bizonyos értelemben el kell veszítenie az eszét, és bele kell költöznie a testébe. Ennek okán rendkívül hasznosnak -egyes kutatások szerint valamennyi módszer közt a leghasznosabbnak- bizonyulnak az úgynevezett testközpontú szülésfelkészítő módszerek, amelyek a hallott vagy olvasott, informatív tudás helyett megtapasztalt, testi szintű tudást közvetítenek.”
Noll Andrea Nandu: Vajúdástámogatás mindenkinek

A felkészítő után, ha úgy érzed vajúdás alatt is szeretnéd a dúlák gondoskodását megtapasztalni és megtisztelnéd a Holdvirág Dúlakör bármely tagját azzal, hogy részt vehet a szüléseden, örömmel állunk rendelkezésedre!

Szeretettel várunk, akár egyedül akár a kispapával együtt!

Időpont: minden hónap utolsó péntekje, 20:00.

Helyszín: Omni Yoga and Lifestyle Studio (Primariei 23 szám, az udvarban)