Szabó Orsolya – dúla, szülésfelkészítő – szolgáltatásai

 

 

dula

Szüléskísérés: Gyermeked születésénél vajúdás támogató asszonyként nyújthatok segítséget, akár kórházi szülésre, akár legális otthon szülésre készülsz. A szüléskísérést minden esetben közös felkészülés előzi meg. Az első (ingyenes) találkozó során megbeszéljük, hogy mire is van szükséged és ütemezzük a személyes találkozókat. A szüléskíséréshez hozzátartozik, hogy a várandósság és a gyermekágy alatt bármikor elérhetsz telefonon, illetve a 37. héttől a szülésig rendelkezésedre állok bármikor induljon is be a szülésed. A szülés során veled lesz attól a pillanattól, hogy ezt kéred a szülés utáni pár óráig (ameddig szükséged van rá). A szüléskísérés ára megbeszélés tárgya. Ajánlott ár (a konzultációk számától függően 1000 – 1500 lej). Bővebb információ: 0750822884.


kismamaMásfél óra a szülésemért: 13 héten át 13 szüléssel, vajúdással, gyermekággyal kapcsolatos témát dolgozunk fel. Ha lejár a 13 téma, elölről kezdjük őket és így tovább. Minden alkalommal tanulunk relaxációs és mozgásos gyakorlatokat is, és persze az adott hét témájára koncentrálunk egy órán keresztül. A fennmaradó fél órában pedig a Te kérdéseid lesznek főszerepben. Szeretettel várlak akkor is ha már a pocakban van a babád, akkor is ha babát tervezel és szeretnél jó előre felkészülni. Részt vehet a párod is a találkozókon, sőt nagyon örülnék, ha együtt készülnétek a szülésre. A találkozókat ZOOM-on tartom. A linket minden alkalom előtt kiküldöm a jelentkezőknek.

Árak lejben: 25 lej / alkalom
250 lej / 13 alkalom
Árak forintban: 1900 Forint / alkalom
19000 Forint / 13 alkalom
Időpontok:

A Hustera egyesület számlaszámán fizethetsz, amelyet emailben fogok kiküldeni a számlával együtt, vagy a Hustera egyesület Revolutos számán keresztül, amiről szintén emailben értesítelek. Ha Nagyváradon, vagy környékén élsz akkor készpénzben is fizethetsz.
Jelentkezz az alábbi linken:
https://forms.gle/tGXoZMh7gaqopr1y9


 

Kis csoportos/egyéni szülésfelkészíszulesfelkeszitestés:
Valaha a lányok már gyermekkorukban is segédkeztek szüléseknél, így a szülésről alkotott tudás az élet természetes velejárója volt. Ma már nagyon kevés információnk van a szüléssel és a gyermekággyal kapcsolatban. A szülésfelkészítő célja, hogy segítsen nekünk felidézni azt az ősi tudást és a bennünk rejlő önbizalmat, amelynek segítségével a szülésünket a maga gyönyörűségében élhetjük meg. Kinek ajánlott: A szülésfelkészítő 24. hetet betöltött kismamáknak és párjaiknak szól. A workshop során az információk átadása mellett beszélgetni, relaxálunk, mozgunk, masszírozunk, egymásra és babánkra hangolódunk.
Következő időpont:
https://www.facebook.com/pg/holdviragdulakor/events/
Bővebb információ: 0750822884
A szülésfelkészítő ára: 400 lej/kismama.
Megjegyzés: Jelenlegi helyzet miatt (2020 ősz) elsősorban egyéni szülésfelkészítőre van lehetőségünk, személyes vagy online formában.


fertility_workshop

Gólyacsalogató workshop: Ezt a három órás workshopot neked ajánlom, ha babavárásra készülsz, esetleg már régebb óta próbálkozol és testi, lelki felkészülésre vágysz. A workshop során termékenységet fokozó jóga/torna gyakorlatokat tanulhatsz, funkcionális táplálkozási tanácsadó segítségével (Camerzan Orsolya) megtudhatod, hogy milyen táplálkozás segíthet neked a fogantatásban illetve, hogy hogyan érhető el a fogantatáshoz ideális hormonális egyensúly. A beszélgetés után relaxációs gyakorlatok segítségével előcsalogatjuk a legbelső női teremtő erődet.
Kinek ajánlott: babavárásra készülő nőknek
Időtartam: 3 óra
Következő időpont: https://www.facebook.com/pg/holdviragdulakor/events/
Bővebb információ: 0750822884
Megjegyzés: Jelenlegi helyzet miatt (2020 ősz) elsősorban egyéni workshopra van lehetőségünk, személyes vagy online formában. Erről telefonon érdeklődhetsz.


kismama_masszazs

Kismama masszázs: Dúlaként pontosan tudom, hogy milyen testi és lelki változásokkal jár az anyává válás folyamata. A kismama masszázst speciális testhelyzetben végzem, kifejezetten a kismama aktuális állapotához igazítva a fogásokat és a használt olajakat. A feszültség oldás mellett, a kismama masszázs segít a gerinc állapotának megőrzésében, fájdalomcsillapító hatású, enyhíti az emésztési zavarokat, javítja a test víz-háztartását és oldja az az izomgörcsöket. A kismama masszázs irányított gátizom tornával egészíthető ki.
Időtartam: kismama masszázs 50 perc / 80 lej
Kismama masszázs gátizom tornával: 60 perc / 90 lej
Bővebb információ és időpont egyeztetés: 0750822884


Holdvirag - 070

Gyermekágyi masszázs: A masszázs során elsődleges hangsúlyt kap a tested és a lelked kényeztetése. A gyermekágyi masszázst speciális testhelyzetben végzem, az aktuális állapotodhoz igazítva a használt olajokat és fogásokat. Elsődleges célom a testi és lelki egyensúly helyreállítása és a szoptatással járó megnövekedett mellek által okozott esetleges hátfájás csökkentése. A gyermekágyi masszázsra nyugodtan hozd magaddal a kisbabádat is. A kezelés irányított gátizomtornával egészíthető ki.
Kinek ajánlott: gyermekágyi időszakban, a szülést követő két hónapban.
Időtartam: kismama masszázs 50 perc / 80 lej
Gyermekágyi masszázs gátizom tornával: 60 perc / 90 lej
Bővebb információ és időpont egyeztetés: 0750822884


hegkezeles1

Császármetszés heg kezelése: A heg nem csupán esztétikai probléma. A sebgyógyulás során kialakuló letapadások, adhéziók kezelés híján károsítják a fasciális rendszert, korlátozzák mozgásainkat, megváltoztatják mozgásmintáinkat és komoly mozgásszervi betegségekhez vezethetnek. A hegek jelentős mértékben járulnak hozzá  a mozgásszervi betegségek kialakulásához. A heggyógyulás folyamata során a hegkezelés hozzájárul ahhoz, hogy a heg minél jobban betöltse az eredeti szöveti funkcióját, ezáltal nagy szerepe van a fájdalom csökkentésében és az életminőség javításában.
Kinek ajánlott: császármetszésen átesett édesanyáknak, bármilyen műtét után.
Időtartam: 50 perc / 100 lej
Bővebb információ és időpont egyeztetés: 0750822884


expo 21

Babywearing special – Masszázs és gátizom torna: Mivel három gyermekemet összesen 12 éván át hordoztam, pontosan tudom, hogy hordozás rengeteg előnye mellett milyen fizikai nehézségeket is jelenthet. Ezt a masszázst úgy állítottam össze, hogy a hordozás során igénybe vett izomcsoportokra fektessük a legnagyobb hangsúlyt. A kezelés végén egy 10 perces relaxáció során a hordozás során külön tehernek kitett gátizmokat is megerősítjük kifejezetten kisgyermekes anyáknak szóló gátizomtornával.
Kinek ajánlott: gyermekeiket rendszeresen hordozó édesanyáknak (akár édesapáknak, nagyszülőknek)
Időtartam: 80 perc
Ár: 110 lej

Hozzászólások