Másfél óra a szülésemért

Masfelora_reklamMásfél órás találkozóra hívlak, amely során a szülésedre hangolódhatsz. Legszívesebben egy hangulatos teaházba hívnálak, hogy egy forró tea mellett, gyertyafénynél beszélgessünk életed egyik legfontosabb eseményéről. Erre most nincs lehetőségem. Így viszont a világ bármelyik pontjáról csatlakozhatsz.

13 héten át 13 szüléssel, vajúdással, gyermekággyal kapcsolatos témát dolgozunk fel. Ha lejár a 13 téma, elölről kezdjük őket és így tovább. Minden alkalommal tanulunk relaxációs és mozgásos gyakorlatokat is, és persze az adott hét témájára koncentrálunk egy órán keresztül. A fennmaradó fél órában pedig a Te kérdéseid lesznek főszerepben.

Szeretettel várlak akkor is ha már a pocakban van a babád, akkor is ha babát tervezel és szeretnél jó előre felkészülni. Részt vehet a párod is a találkozókon, sőt nagyon örülnék, ha együtt készülnétek a szülésre.

És akkor lássuk a témákat:

 1. Mit tehetek ma a szülésemért? – mozgás az első perctől az optimális beilleszkedésért
 2. A szeretet hormonja és a szülés: közérthetően a hormonok csodálatos világáról
 3. Összehúzódás? Magzatvíz? – Tények és tévhitek a szülés indulásáról
 4. Sokáig tart ez? – A vajúdás szakaszairól részletesen
 5. Mikor láthatom már? – A várva várt kitolási szakasz
 6. Nagyon fáj! Ez természetes?  – Természetes fájdalomcsillapítási módszerek
 7. Dönthetek? – Mindaz, amit a beavatkozásokról tudni érdemes
 8. Szakadni fogok? Vagy inkább vágjanak – Részletesen a gátvédelemről
 9. Mi az az aranyóra?  – Első randevú a babáddal
 10. És ha császár lesz? – Mit kell tudnod a császármetszésről
 11. Őszintén a gyermekágyról – A (nem mindig) mézes hetek a babáddal
 12. Meddig lesz ilyen a testem? – Regeneráció és szexuális élet a szülés után
 13. Kismama kényeztető – Relaxáció és kérdés kavalkád

expo 21És akkor bemutatkoznék. Szabó Orsolyának hívnak. Úgy kezdődött, hogy 2014 a barátnőm megkért, hogy legyek jelent a kislánya születésénél. De lehet, hogy sokkal régebben kezdődött, az első két gyermekem világra jövetelekor, akkor amikor a második babámat várva szülésfelkészítőn vettem részt, kislány koromban, amikor a macskám szülését csodáltam, vagy még magzati vagy sejt koromban. Minden esetre azóta a szeptemberi délután óta, amikor megtapasztalhattam, hogy milyen erővel jár az, amikor egy nő saját erejéből, háborítatlanul vajúdik, azóta a szülés, születés és a női test iránti szenvedélyem folyamatosan erősödik bennem. Ha kíváncsi vagy az öneltrajzomra a http://hustera.ro/index.php/hu/rolunk/ – ra kattintva megtalálod. További szolgáltatásaimat pedig a http://hustera.ro/index.php/hu/2020/11/19/szabo-orsolya-dula-szulesfelkeszito-szolgaltatasai/ oldalon találod.

Biztos vagyok benne, hogy minden tudás megvan benned, amely ahhoz kell, hogy világra hozd a babádat. A szíved tudja, hogy hogyan dobogjon, anélkül, hogy emlékeztetned kellene rá. A tüdőd tudja, hogy hogyan vegyen levegőt segédeszköz nélkül is. A méhed tudja, hogy hogyan szülnöd.  A Másfél óra a szülésemért programsorozat során előcsalogatjuk mindazt a tudást, amely benned van születésed óta.

A találkozókat ZOOM-on tartom. A linket minden alkalom előtt kiküldöm a jelentkezőknek.

Árak lejben:
25 lej / alkalom
250 lej / 13 alkalom

Árak forintban:
1900 Forint / alkalom
19000 Forint / 13 alkalom

Hogyan fizessek?

A Hustera egyesület számlaszámán, amelyet emailben fogok kiküldeni a számlával együtt, vagy a Hustera egyesület Revolutos számán keresztül, amiről szintén emailben értesítelek. Ha Nagyváradon, vagy környékén élsz akkor készpénzben is fizethetsz.

Jelentkezz az alábbi linken: 

https://forms.gle/tGXoZMh7gaqopr1y9

Az első alkalom után csatlakozhatsz a MÁSFÉL ÓRA A SZÜLÉSEMÉRT zárt csoportba, ahol bármikor felteheted a kérdéseidet és 24 órán belül válaszolok rájuk. Ebben a csoportban további eseményeket fogok hirdetni, amelyek csak a tagoknak szólnak. Ezek közül egy kis ízelítő:

 • Segítség, nagymama leszek! Gyermekágyas felkészítő nagymamáknak, ahol megtanulhatják, hogyan tudnak a leginkább az újdonsült család segítségére lenni.
 • Szülőpozíciók minden mennyiségben: Hoffmann Kinga, dúla, kismama jóga oktató másfél órában megtanít arra, hogy melyek az ideális vajúdó és szülőpozíciók.
 • Mozgás gyermekágy alatt? Igen, lehetséges. Sőt nagyon jót teszel magaddal, ha mozogsz. Hoffmann Kinga, dúla, kismama jóga oktató megmutatja, hogyan segítheted elő a tested regenerálódását.

GYIK

Rengeteg kérdésed van a programmal kapcsolatban, ugye? Nézzük őket sorban!

 • Mi történik, ha 13 alkalmas bérletet veszek, de nem mindig tudok csatlakozni?
  Ez esetben elküldöm a felvételt és bármikor megnézheted.
 • Részt vehetek többször is a 13 alkalmon?
  Igen. Sőt, minél többször veszel részt, annál felkészültebb leszel. Az a legjobb, ha unod ezeket a témákat.  És a második bérletedet már fél áron veheted meg. A harmadikat is. :)
 • Még nem várok babát. Jelenkezhetek?
  Igen. És nagyon jónak tartom, hogy már ilyen korán készülsz a babavárásra.
 • Már nincs 13 hét a szülésemig. Jelentkezhetek?
  Igen. A legjobb ha felhívsz a +40750822884-es telefonszámon és kitalálunk neked egy személyre szabott kedvezményes konstrukciót. Írásban is felveheted velem a kapcsolatot a Holdvirág Dúlakör Facebook oldalán személyes üzenetben.
 • Mi van akkor, ha én és a párom nem vagyunk éppen egy helyen, de mindketten részt szeretnénk venni a programon?
  Ez esetben jelentkezzetek 2 eszközről, csak jelezzétek nekem ezt előre emailen, vagy telefonon.
 • A párom nem lesz bent a szülésemnél? Van értelme, hogy ő is részt vegyen?
  Úgy gondolom, hogy fontos, hogy ő is tudja, hogy mi történik veled és a babáddal. A szülésnél nem csak egy baba jön a világra, hanem egy anya és apa is. Ha a szülésnél nem is, a vajúdás egy részén mindenképp veletek lehet. (De erről részletesen fogunk beszélni)
 • Programozott császármetszésre készülök? Van értelme, hogy részt vegyek a programon?
  Böngészd át a témákat. Úgy gondolom, hogy sok szól neked is.
 • Szükséges, hogy kamerát is kapcsoljunk?
  Örülnék neki, ha láthatnálak, de természetesen mindenki maga dönti el, hogy kapcsol-e kamerát. Mindenképp megkérlek, hogy kapcsold le a mikrofonodat és csak akkor kapcsod be amikor kérdésed van.
 • Lehet a chat ablakban is kérdezni?
  Természetesen. Sőt bármikor felteheted a kérdéseidet a zárt FACEBOOK csoportban, amelyhez az első alkalom után csatlakozhatsz.
 • És ha azt akarom, hogy senki se lássa a kérdésem?
 • Ez esetben a ZOOM-ban lehetőséged van csak nekem címezni a kérdést az esemény alatt, illetve az esemény elötti héten a Holdvirág Dúlakör Facebook oldalán privát üzenetben is felteheted kérdésedet, amelyet a következő előadáson fogok megválaszolni.
 • Jelenlegi anyagi helyzetemben nem tudom kifizetni ezt az összeget. Mit tegyek?
  Vedd fel velem a kapcsolatot telefonon vagy privát üzenetben és találunk egy számodra megfelelő megoldást.

És ha olyan kérdésem van, amelyikre nem találok választ?

Hívj bátran a +40750822884-es telefonszámon.

Jelentkezni az alábbi linket tudsz:

https://forms.gle/tGXoZMh7gaqopr1y9

Az itt megadott e-mail címre fogom kiküldeni a fizetéshez szükséges információkat és a csatlakozáshoz szükséges linket.

Hozzászólások