Szabó Orsolya: lista serviciilor oferite de mine

dula Supravegherea nașterii: Te pot ajuta la nașterea copilului tău în calitatea de doula. Însoțirea nașterii este întotdeauna precedată de o pregătire pentru naștere. Ne vom întâlni de cel puțin trei ori să ne pregătim împreună pentru nașterea ta.
Mai multe informații la: 0750822884

 

 


 

kismama_masszazs

Masaj pentru gravide: Ca și doula știu exact ce presupun schimbările fizice și psihice care se asociază cu procesul de a deveni mamă. Masajul prenatal este cel mai benefic mod de relaxare pentru viitoarea mamă și făt.  Ameliorează simptomele asociate cu sarcina, durerile lombare și cervicale, senzația de picioare grele și insomnia. Ajută la menținerea stării coloanei vertebrale, are efect analgezic, ameliorează tulburările digestive, îmbunătățește echilibrul de apă al corpului și ameliorează crampele musculare. Masajul prenatal este realizat într-o poziție specială a corpului, iar manevrele și uleiurile sunt folosite în funcție de starea actuală a clientei.

Durata: masajul prenatal 50 minute / 80 ron
Masaj de maternitate cu exerciții perineale: 60 minute / 90 ron
Mai multe informații la: 0750822884


gyermekagy1

Masaj postnatal: În timpul tratamentului accentul principal este pe răsfățarea corpului și sufletului. Scopul meu principal este de a restabili echilibrul fizic și psihic și de a reduce orice durere de spate cauzată de sânii lărgiți din cauza alăptării. Masajul prenatal este realizat într-o poziție specială a corpului, iar manevrele și uleiurile sunt folosite în funcție de starea actuală a clientei. La masajul postnatal poți să-ți aduci și copilul. Tratamentul poate fi completat cu exerciții perineale ghidate.
Durata: masaj postnatal 50 minute / 80 Ron
               masaj postnatal cu exerciții perineale: 60 minute / 90 Ron
Mai multe informații la: 0750822884


hegkezeles1

Tratamentul cicatricelor (după cezariană):
Cicatricea nu este doar o problemă estetică. Aderențele formate în timpul vindecării rănilor afectează sistemul miofascial și ne schimbă modelele de mișcare și pot duce la boli musculo-scheletice grave. În timpul procesului de vindecare acest tratament ajută cicatricea să își îndeplinească cât mai mult funcția inițială de țesut, jucând astfel un rol major în reducerea durerii și îmbunătățirea calității vieții.

Durata: 50 minute / 90 ron
Mai multe informații la: 0750822884


expo 21

Babywearing special – masaj și gimnastică perineală: De când am purtat cei trei copii ai mei timp de 12 ani, știu exact ce dificultăți fizice pot apărea pe lângă numeroasele beneficii ale purtării copilului. Am creat acest masaj pentru a pune accentul cel mai mare pe grupele musculare utilizate în timpul purtării bebelușului. La sfârșitul tratamentului, în timpul unei relaxări de 10 minute, întărim mușchii pelvieni caru sunt expuși din cauza babywearingului.

Recomandat pentru: mame care port copii pe spate sau abdomen în mod regulat (chiar și tați, bunici)Durata: 80 minute / 110 Ron
Mai multe informații la: 0750822884

 

Hozzászólások